Gezicht

Gezichtsbehandeling

Feet, Face & Body werkt met twee natuurlijke biologische producten van de merken Naturgeist en Organic Boost. De naam zegt het al, er zijn geen dierlijke stoffen in verwerkt. Wel natuurlijke stoffen zoals bijenhoning en extracten van kruiden. Ook is er voor mannen een behandeling. Een verzorgde en een schone huid voor zowel vrouwen áls mannen is belangrijk!

Huidverbetering

Voor de huidverbetering werk ik met een specifieke  productlijn “Organic Boost” een kwalitatief hoogwaardig product wat uitsluitend plantaardige ingrediënten bevat.

Beide bovengenoemde producten worden gekenmerkt door een zeer hoge concentratie actieve werkzame stoffen die de huid voeden, beschermen en nieuwe energie geven. De grondstoffen die gebruikt worden voor de Organic Boost producten zijn o.a.; organische en etherische uit de rozenbottel,granaatappel, macadamianoot, avocado, vitamines A,C,E, hyaluronzuur, CM beta glucan, druivenpitextract,squaane, peptiden en nog veel meer hoogwaardige ingredienten.

Acné-behandeling

Acné behandeling zit ook in mijn pakket en bied ik aan als kuur. Uit ervaring blijkt dat er dan veel meer resultaat behaald wordt.
Ik heb me daarin gespecialiseerd en geregistreerd. Dat laatste is vooral belangrijk i.v.m. een mogelijke vergoeding door de verzekering dat regelmatig toegekend wordt. 
Genoemde behandelingen kunnen desgewenst worden aangepast.

Meer informatie of maak een afspraak

 

Gezicht
Top