Gezicht

Gezichtsbehandeling

Feet, Face & Body werkt met twee biologische productlijnen van de merken Naturgeist en Officina Naturae. De naam zegt het al, geheel biologisch en ook geschikt voor Veganisten. Er zitten natuurlijke stoffen in, zoals bijenhoning en extracten van kruiden. Ook is er voor mannen een behandeling. Een verzorgde en een schone huid is voor zowel vrouwen áls mannen belangrijk!

 

Huidverbetering

Voor de huidverbetering werk ik met een specifieke  productlijn “Officina Naturae” een kwalitatief hoogwaardig product wat uitsluitend plantaardige ingrediënten bevat.

Beide bovengenoemde producten worden gekenmerkt door een zeer hoge concentratie actieve werkzame stoffen die de huid voeden, beschermen en nieuwe energie geven. De grondstoffen die gebruikt worden voor de Officinae Naturae producten zijn o.a.;

De crèmes bevatten waardevolle phyto complexen en zijn rijk aan geconcentreerde emulsies voor ieder huidtype. In de crèmes wordt gebruik gemaakt van krachtige natuurlijke ingrediënten als rucula, zwarte bessen, calendula, heermoes, granaatappel, berendruif. Daarnaast worden in veel crèmes vier bio-actieve oliën verwerkt van olijf, amandel, borage en lijnzaad olie.

De crèmes hebben een voedende en hydraterende werking. Ze bevatten innovatieve probotica en zijn geschikt voor elk huidtype, ook voor de oudere en problematische huid.

 

Acné-behandeling

Acné behandeling zit ook in mijn pakket en bied ik aan als kuur. Uit ervaring blijkt dat er dan veel meer resultaat behaald wordt.
Ik heb me daarin gespecialiseerd en geregistreerd. Dat laatste is vooral belangrijk i.v.m. een mogelijke vergoeding door de verzekering dat regelmatig toegekend wordt. 
Genoemde behandelingen kunnen desgewenst worden aangepast.

Meer informatie of maak een afspraak

 

Gezicht
Top